Thursday, December 23, 2010

~~Bye3 Cayang~~


Start from last night no fon call no sms no amos okk mamizu.....mamizu plzzz behave ok....

Semalam adalah last fon call dr Bie stlh hmpir sbln B ade line fon czz kapal dh gerak kuar to another port....

bye2 ye muchuk....plzz take care...


pic sekadar hiasan


yeeee aku suka czz ade bbrapa ag je port yg perlu cik melati singgah b4 balik semula ke port m'sia...kalau kapal delay lama ag soo delay jgkk arr time off B kan...dlm hati ade taman ooo bila B bgtw kapal nk kuar dh wlpn cedey czz sure akn sunyi bila B xde line fon  sbb aku dh xleh nk ngadu domba dombaan ngan B...xleh nk report itu ini ngan B...tpp xpe arr adat lah kan dh keje B mcm tu....

agak sedikit kecewa czz B bgtw amos rosak balik soooo it mean xde ape2 penghubung utk kitaorg dlm masa 3-4 ari ni....xpe lah just 3-4 ari je kan pastu leh contact blk ngan B..
sedapkan ati sendiri...

thnx for d wish eppy monthlysary....dh 7 bln kita b husband and wife kan B..trsa cepat lak masa berlalu...rsa cam bru semalam je syg dgr B lafaz kan " aku terima nikah nya....."
waaaa dh 7bln ooo bkn 7ari bkn 7 minggu but 7 bln....
eleh org lain yg dh bertahun2 xkecoh pn mcm aku kan tpp lantak arr ape org nk kata pn....ade aku kesahh....


rsa cam nk terbang like superman je bila B bgtw amos prob....
alangkah indah nyer kalau syg leh terbang....
tppp xleh terbang pn still indah jgkk bila B ade ngan syg...

LOVE U...


syg akan sntiasa tunggu B wlpn ape2 pn jd....
sory ye B atas kejadian hari tu....syg tw syg xpatut wat B mcm tu tppp syg hope B faham pompuan ni kan ade hormon pasang surutnyer..sengaja nk tarik perhatian B tpp syg xde niat ape2 pn....

xsabar nk dpt good news dr B...
yehaaa....



flying kiss tuk B yg jauh disana....
smbut tw B...

teribly miss ur hug....
:((

miss ur hug and kiss...
im waiting.....

sure B rindukan si hitam kilat ni kan.....
dh hampir 6month B tinggalkan dia...
aritu kt portklang jap je B dpt jumpa hitam kilat and drive dia...
sabar ye B nnt B blik plzz take over blk ekkk...
syg pn xsabar nk pas over blk hitam kilat ni kat B....
xsabar jgk nk duk kt seat sblh driver tpp make sure the drive is My MUCHUK only...
ngheee......

ALWAYS LOVE U...

TIAP NAFAS AND DENYUTAN JANTUNG SYG HANYA UTK MOHD IKBAL....


2 comments:

  1. so sweet :)

    moga korg bahagia forever..amin!

    ReplyDelete
  2. ~~k.yat
    thnx...amin....cayang k.yat :))

    ReplyDelete